Selecteer een pagina

Kennis en ervaring delen

In 2011 hebben wij allebei onze vaste baan opgezegd om onze opgedane kennis en ervaring te delen vanuit ons eigen adviesbureau.

Daarbij willen wij onszelf continue blijven ontwikkelen vanuit de grondhouding dat wij iedere dag willen leren!

‘Werk’

De insteek daarbij is dat wij de helft van onze beschikbare tijd ‘aan het werk zijn’ en de andere helft besteden aan (promotie-) onderzoek, schrijven, trainingen, lezingen en workshops geven en coaching.

Uiteindelijk gebeurt bovenstaande allemaal vanuit hetzelfde ‘gedachtegoed’ maar er is een belangrijk verschil: er is niets mooiers dan  kennis en ervaring delen en mensen motiveren maar dat kan (moet!) natuurlijk ook in de dagelijkse praktijk, of te wel verbeteringen doorvoeren’op de werkvloer’.

Beschikbaarheid

Natuurlijk zijn er periodes (b.v. bij het schrijven van een boek 🙂 dat de verhouding anders ligt maar 50/50 blijft de insteek. In de praktijk betekent dit dat Ronald 3 tot 4 dagen in de week beschikbaar is voor een interim opdracht. Daarbij is het mooie van een langere opdracht dat je zelf ook geconfronteerd wordt met de dynamiek maar vooral ook weerbarstigheid van de praktijk!

Motiveren? Inspireren? zelf leren!

 

Bovenstaande tijdsverdeling is daarbij voor ons perfect: niet alleen vertellen ‘hoe het moet’ maar dit zelf ook ‘voor doen’. In de praktijk mensen motiveren en inspireren waar wij zelf ook weer van leren en deze kennis en ervaringen weer verwerken in het ‘gedachtegoed Prioritijd!’.

 

Wat we doen lees je op deze pagina.